Deskundige begeleiding door specialisten

Wie zijn wij

Wij zijn geregistreerde fysiotherapeuten met jarenlang ervaring in de fysiotherapie.
De ontwikkelingen in ons vakgebied houden wij bij door bijscholing en deelname aan expertmeetings. In samenwerking met artsen en specialisten bieden we snel advies en toegang tot andere deskundigen. Ook hebben we afspraken voor bijvoorbeeld kinderfysiotherapie en dieetadvies.

Ons team
Samen zetten wij ons in voor de beste dienstverlening aan onze cliënten.
Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vormen een hecht team. Indien nodig vervangen we elkaar bij afwezigheid, zodat de behandelingen en trainingen altijd door kunnen gaan.

Daniël Sipkema
Per 1 januari 2016 ben ik eigenaar van onze praktijk aan de Herengracht in Amsterdam. De belangrijkste drijfveer voor mijn werk is het bieden van zorg op maat op één adres via Fysiotherapie Herengracht Amsterdam. Als fysiotherapeuten kunnen we mensen goed helpen met het verbeteren van hun houding en bewegingen. In mijn behandelingen staan medische trainingen centraal. Ik ben gespecialiseerd in medical taping en het behandelen van blessures. In onze oefenzaal begeleid ik enkele vaste groepstrainingen.

Vanaf 2000 werkte ik hier als medewerker bij Groepspraktijk ’t Fontainehoff, waarmee we in een samenwerkingsverband blijven werken. Samen met mijn collega’s zet ik me graag in voor de voortzetting en ontwikkeling van onze praktijk. Daarvoor ben ik van maandag tot en met vrijdag actief.

Nicoline van der Valk
Sinds 1979 werk ik als fysiotherapeut en ben ik gespecialiseerd in manuele lymfedrainage. In 2015 heb ik mij ontwikkeld tot oncologisch fysiotherapeut. Verder begeleid ik diabetespatiënten in groepsverband. Ik ben op maandag en donderdag op de Herengracht. Op dinsdag en vrijdag werk ik voor Groepspraktijk  ’t Fontainehoff.

 

Jacqueline Kluyver
Ik ben sinds 1988 fysiotherapeut en heb me in de loop der tijd verdiept in het behandelen van schouder- en nekklachten, arterieel perifeer vaatlijden (claudicatio intermittens) en incontinentieproblematiek.
Ook begeleid ik vrouwen die tijdens en na de zwangerschap problemen ervaren met hun bekken, in het bijzonder core-stabiliteit. Op dinsdag en vrijdag werk ik bij Fysiotherapie Herengracht en op maandag en donderdag kunt u mij bereiken op locatie Kraaiennest van ’t Fontainehoff.

In 2010 werd ik verwezen naar de fysiotherapiepraktijk aan de Herengracht. Ik kwam daar terecht bij Nicoline van der Valk. Ze is een geweldige, ervaren therapeute die met je meedenkt en ook praktische oplossingen aandraagt. Ze is betrokken bij de patiënt als geheel. Karin Coutinho

Wie zijn onze cliënten?
Zowel kinderen, sporters, ouderen en mensen met klachten door hun werk of gezondheid zijn bij ons onder behandeling. We geven naast behandelingen ook groepstrainingen. Dit zijn bijvoorbeeld trainingen gericht op gewichtsverlies en voor mensen met diabetes.