Wie zijn wij

logofysioWij zijn geregistreerde fysiotherapeuten en gediplomeerd personal trainer, met jarenlang ervaring in de fysiotherapie en personal trainingen. De ontwikkelingen in ons vakgebied houden wij bij door bijscholing en deelname aan expertmeetings. In samenwerking met artsen en specialisten bieden we snel advies en toegang tot andere deskundigen. Ook hebben we afspraken voor bijvoorbeeld kinderfysiotherapie en dieetadvies.

Wie zijn onze cliënten?
Zowel kinderen, sporters, ouderen en mensen met klachten door hun werk of gezondheid en/of overgewicht zijn bij ons onder behandeling. We geven naast behandelingen ook groepstrainingen en sinds augustus 2018 ook individuele personal trainingen in de oefenzaal. Groepstrainingen zijn gericht op gewichtsverlies en voor mensen met diabetes, personal trainingen zijn gericht op de individuele wensen van de cliënt. Het grote voordeel van onze oefenzaal is dat deze ook geheel voor de groep of het individu ter beschikking is tijdens de trainingen.

Ons Team
Samen zetten wij ons in voor de beste dienstverlening aan onze cliënten.
Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en vormen een hecht team van ervaren fysiotherapeuten. Indien nodig vervangen we elkaar bij afwezigheid, zodat de behandelingen en trainingen altijd door kunnen gaan.

Per 1 januari 2016 ben ik, Daniel Sipkema, eigenaar van Fysiotherapiepraktijk Herengracht Amsterdam. Sinds 2000 ben ik werkzaam als algemeent fysiotherapeut, en mijn belangrijkste drijfveer is het bieden van zorg op maat op één adres via Fysiotherapie Herengracht Amsterdam. Als fysiotherapeuten kunnen we mensen goed helpen met het verbeteren van hun houding en bewegingen. In mijn behandelingen staan medische trainingen centraal. Ik ben gespecialiseerd in medical taping en het behandelen van blessures. In onze oefenzaal begeleid ik enkele vaste groepstrainingen.  Samen met mijn collega’s zet ik me graag in voor de voortzetting en ontwikkeling van onze praktijk. Daarvoor ben ik van maandag tot en met vrijdag actief.

jacqulineNaast algemeen fysiotherapeut ben ik, Nicoline van der Valk, ook oedeemtherapeut. In aansluiting hierop heb ik mij verder verdiept in de oncologie door het volgen van cursussen in de oncologische zorg en pijn bij kanker en zeer recent heb ik een cursus fasciatechnieken gevolgd met name gericht op ernstige complicaties bij borstkanker. Tevens geef ik onco-revalidatie. Als fysiotherapeut ligt mijn interesse vooral bij orthopedie , maar ook diabetespatiënten adviseer en begeleid ik.

Mijn naam is Margaret van Laar, ik werk al ruim 20 jaar als fysiotherapeut. Mijn specialisaties hebben zich toegespitst op balansherstel van lichaam en geest. Bij iedere aandoening moeten beide in evenwicht zijn om te kunnen herstellen. Naast algemeen fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in lymfedrainage , psychosomatiek en hypnose. Persoonlijke aandacht en stimulering van het zelf genezend vermogen zijn de pijlers van mijn behandeling.